Malertilbud.nu  

En beslutning om overfladebehandling af husets facade bør være velovervejet, hvad enten det drejer sig om maling, pudsning eller kalkning af de udvendige mure. Gælder det behandling af træbeklædning, som på fx feriehuset, er opgaven forholdsvis enkel at gå til. Her skal facaden som regel blot overstryges en eller to gange med et træbeskyttelsesmiddel.  Forudsætningen for et godt resultat er imidlertid, at træværket er sundt - uden råd - og rengjort inden påføringen.

Mange andre forhold skal tages i betragtning, hvis facaden er af et mineralsk materiale, fx murværk, beton, gasbeton (porebeton) eller puds. For at få et smukt holdbart resultat på sådanne overflader skal murenes overflader være hele, faste og uden løstsiddende puds, fugemørtel, ligesom murene skal være rengjort for fedt, mos og alger. Derfor vil det ofte være nødvendigt at foretage en istandsættelse af ældre mure, inden  malerarbejdet udføres.

Endvidere skal man tage højde for, hvilken behandling facaden tidligere har fået. Er den tidligere blevet kalket, vil det for de fleste malingers vedkommende  være nødvendigt først at skrabe og vaske al kalk af muren for at få en god vedhæftning. l sådanne tilfælde vil den bedste og nemmeste løsning være fortsat at kalke huset. Har facaden tidligere været malet med plastbaseret maling (akrylplast-maling), bør du også fortsat holde dig til denne type maling for at sikre en stærk og holdbar overflade.

Få 3 tilbud på malerarbejdet

Leder du efter en maler? På siden Malertilbud.nu kan du gratis og let få 3 konkurrencedygtige maler tilbud fra lokale seriøse maler firmaer i din kommune, som gerne vil løse din maleropgave. Du skal blot gøre en ting, nemlig udfylde online skemaet med informationer om, hvad og hvor meget du har behov for at få malet. Jo mere detaljeret du angiver opgaven jo mere præcise og gode malertilbud vil du modtage.

Når du har udfyldt online formularen og afsendt den, vil opgaven blive gennemlæst og eventuelle mangler rettet. Så sendes opgaven ud til vores tilknyttede maler firmaer i dit område. De tre malermestre, der er hurtigst, får lov at afgive bud på opgaven. Derefter modtager de dit navn og nummer så de kan ringe dig op. Her kan I eventuelt aftale, hvornår det passer dig, at de kan komme forbi og se på maleropgaven. Skulle det være en hurtig opgave som f.eks. at male en fraflyttet 2-værelses lejlighed hvid, får du sikkert et tilbud uden at maleren skal komme forbi.