Billig-isolering.dk  

3 tilbud fra isolatører, der gerne vil byde på din isoleringsopgave. Indtast din isoleringsopgave i formularen online på 6 minutter og få 3 dejlige billige tilbud i løbet af 22 timer. Det er fuldstændigt gratis og uforpligtende, og du kan spare op til 24% på isolering  ved at benytte denne service. Besøg www.billig-isolering.dk allerede i dag!

Traditionelt har undertage været udført som ventilerede konstruktioner. Fugt, som trænger ud i konstruktionen indefra, fjernes under undertaget ved ventilation med udeluft. Faste undertage, fx med tagpap, og mange undertage af banevarer er diffusionstætte og skal derfor altid ventileres på undersiden. Der skal etableres ventilationsåbninger til undertagets underside, som er i overensstemmelse med de generelle regler for udførelse af ventilation i tagkonstruktioner. Fra ventilationsåbningerne strømmer luften gennem tagrummet eller gennem en ventilationsspalte mellem isolering og undertag.

l paralleltage skal ventilationsspalten i gennemsnit have en højde på mindst 45 mm. For faste undertage er det tilstrækkeligt at projektere spalten med denne højde. For banevarer og fleksible plader, fx træfiberplader, skal spalten derimod projekteres med en højde på mindst 70 mm, fordi undertaget vil hænge mellem spærene. Ved tagflader på bygninger med en husdybde på over 16 m skal der ske fugtteknisk beregning af ventilationsforholdene, hvor der både tages hensyn til ventilationsåbningernes størrelse og ventilationsspaltens højde. Bemærk, at nogle typer isoleringsmaterialer leveres med op til 5 % overhøjde. Derved er der risiko for, at den effektive ventilationsspalte formindskes.